Missie

 

drumles drumhuis

 

 

Schrijf je in voor Drummers Nieuwsbrief
Je ontvangt geen reclamemails, wel uitnodigingen of interessant nieuws over Het Drumhuis.

"Een goeie drummer is niet die met de snelste of moeilijkste techniek. Je bent een goeie drummer als je met je eigen gevoel en stijl kan spelen op de muziek waarvan je houdt."

Onze missie

1. We willen dat iedereen - gevorderd of beginner, jong en oud - de kans krijgt om te leren drummen (of bij te leren) op een manier die bij hem of haar past. We zijn in de eerste plaats een kwaliteitsvolle drumschool die persoonlijke drumlessen aanbiedt met accent op muzikaal plezier.

2. We verbinden drummers met elkaar via evenementen en workshops waarbij ze elkaar kunnen inspireren en motiveren. We brengen drummers samen.
 

Meer dan een drumschool

Het Drumhuis in Gent bestaat uit een drumstudio en een gezellige woonkamer. Terwijl je wacht in de zetel kun je spelen op de playstation, tv kijken, iets lezen, … Het is een plaats waar je elke keer thuis komt om muziek te spelen.

Het Drumhuis in Aalst is 3 jaar na Het Drumhuis Gent opgestart. De visie en aanpak is volledig gelijklopend. Je voelt je er meteen thuis, neemt plaats in de huiselijke wachtruimte en volgt les van erg hoge kwaliteit in een ontspannen sfeer. De drumlessen in Aalst gaan door op digitale kits van Roland.

Het Drumhuis in Zottegem bevindt zich op dezelfde locatie als waar ons zomerkamp jaarlijks doorgaat. Het is een zeer leuke, inspirerende plaats. Ons lokaal bevindt zich in Dunk, een voormalig jeugdverblijf dat omgebouwd werd naar een veelzijdig muziekcentrum midden in de natuur.

Community van drummers

Het Drumhuis is een groeiende drumschool. We bouwen niet alleen aan onze lessen, maar ook aan events en sessies die drummers samenbrengen. Zo organiseren we Late Night Groepssessies met een gezellige afterdrink, een jaarlijks optreden en spelen met het idee van een drumkamp in de zomer!

Workshops, groepsactiviteiten en teambuilding met drums

Naast individuele drumlessen bieden we diverse muzikale groepssessies aan op maat. We geven drumsessies in groep voor familiegroepen, teambuildings, scholen, kinderfeestjes en vriendengroepen. De focus is vooral fun en kennismaken met musiceren op een drumstel.

Drums en accessoires kopen

Bij het drumhuis zoeken we samen de perfecte drumkit op jouw maat. Er zijn kwalitatieve modellen voor beginners of meer geavanceerde drumkits. Bovendien kun je bij Het Drumhuis terrecht voor een paar stokken, nieuwe vellen, moongel, hardware, cymbalen, gehoorbescherming, etc. 

Ontdek de drumleraars