Ons Team

Gregory Simons Drumleraar

Gregory Simons

Drumleraar - Workshopgever

Gregory (of Greg) is een gepassioneerd muzikant van de bovenste plank. Hij is een veelzijdig muzikant (pianist, drummer, gitarist) waardoor hij onze drummers perfect voorbereidt op spelen in een band. Gregory is zeer sympathiek en vriendelijk waardoor je je meteen thuis voelt in de drumstudio. Bovendien is hij geduldig, technisch sterk en muzikaal creatief. Greg drumt bij VONNIS en BARST, twee veelbelovende en unieke Gentse bands. Je vindt Greg in Het Drumhuis op maandag, woendag en zaterdag. 

 

Ruben Denys Profiel Drumhuis

Ruben Denys

Zaakvoerder - Drumleraar - Workshopgever

Ruben heeft lang muziek gestudeerd en drumt al sinds zijn vroege jeugd in bands met zeer afwisselende stijlen: van rock, pop, country, jazz tot funk. Hij heeft veel podiumervaring, wat een belangrijke invloed heeft op zijn lesmethodes. Voor de start van Het Drumhuis was Ruben drumleraar bij 2 muziekscholen en dirigent van een drumkorps. Alles samen heeft Ruben 10 jaar ervaring in het lesgeven aan beginnende tot gevorderde drummers. Naast zijn activiteit als drumleraar is Ruben actief in de marketingsector en werkt voor Chirojeugd Vlaanderen.

"Ik vind het belangrijk dat elke drumles leerrijk, leuk en veelzijdig is. Geen saaie oefeningen die je telkens opnieuw moet spelen maar leuke en uitdagende grooves en fills die je kunt gebruiken in elke pop-, rock- of funksong. Bovendien speel je (indien gewenst) af en toe samen met gitaar of basgitaar. Dan kun je ontdekken hoe zalig het is om met andere muzikanten te jammen. Plezier, vooruitgang en muzikaal gevoel. Dat hou ik altijd in mijn achterhoofd tijdens elke drumles."

Jonathan Roseleth Drumleraar

Jonathan Roseleth

Drumleraar - Workshopgever

Jonathan is sinds zijn 15 jaar begonnen met drums en gitaar. Doordat hij beide instrumenten aardig onder de knie heeft, heeft hij zich het schrijven van nummers eigen gemaakt. Zo schrijft hij bijvoorbeeld de nummers voor de band VVYNN, waar hij in drumt.
Met jaren podium- en speelervaring op zak kan hij drummers van elk niveau een mooie kijk geven op de belangen van techniek, dynamiek en ritme.

Doordat hij dagelijks oefent en varieert tussen verschillende muziekstijlen kan hij je onder andere Rock, Funk, Jazz en Latin leren spelen.
Jonathan wordt gesponsord door het drummerk Vikory; een drummerk dat zich specialiseert in premium drumstokken.

“Het leukste en uitdagendste aan drummen is dat je kan blijven groeien, het leren stopt nooit”

Tip uit onze Drumhuis Shop